سوالات متداول
 
اقامت دائم استرالیا برای نیروهای متخصص (General Skilled Migration).
 
1- لزوم دریافت این نوع ویزا برای متقاضیان چیست؟
متخصصین و نیروهای ماهری که می خواهند برای یک مدت غیرموقت در استرالیا کار و زندگی کنند می بایستی ویزاهایی از این خانواده را داشته باشند. در حالتهای مساوی بین کارجویان, کارفرمایان استرالیایی ترجیح میدهند با افرادی که مقیم هستند کار بکنند.
2- منظور از نیازهای پایه برای دریافت ویزاهای این خانواده چیست؟
یعنی اینکه اگر متقاضی حتی یک مورد از این نیازها را نتواند اجابت کند موفق به دریافت این گروه از ویزاها نخواهد شد.
3- آیا یک نوع ویزا در این قسمت وجود دارد؟
خیر، چندین نوع ویزاها در این گروه قرار می گیرد.
4- تفاوت سوابق کار اخیر با سوابق کار تخصصی در چیست؟
مورد اول جزؤ نیازهای پایه می باشد و لی مورد دوم جزؤ موردی است که داشتن آن برای متقاضی امتیاز آور است.
5- آیا داشتن مدرک IELTS برای ارزیابی مهارتها الزامی است؟
در برخی از موارد بلی و در برخی از موارد نه.بسته به نام نویسی شغلی انجام شده توسط متقاضی متفاوت است.
6- آیا برای دریافت اقامت دایم از این گروه بایستی حتما" پیشنهاد شغلی و یا sponsor داشت؟
خیر, از آنجاییکه پیدا کردن sponsor برای متقاضیان خارج از استرالیا کار چندان ساده ای نیست اغلب متقاضیان روشی که احتیاج به sponsor را ندارد انتخاب می کنند. در این روش سه مرحله زیر بایستی با موفقیت سپری شود شامل:
1- برخورداری از نیازهای پایه.
2- کسب امتیاز لازم.
3- نام نویسی شغلی.
7- منظور از نام نویسی شغلی چیست؟
یعنی متقاضی بایستی به عنوان نیروی ماهر و متخصص شغلی را انتخاب کند که در حال حاضر جزؤ مشاغل مورد نیاز استرالیا بوده و در لیست مشاغل آمده باشد
8- آیا دریافت اقامت دایم برای نیروهای متخصص به معنی تعهد کاریابی است؟
خیر، دولت استرالیا هیچگونه تعهدی در این خصوص ندارد اما متقاضی میتواند از خدمات کاریابی دولتی و یا از آموزشهای توانمند سازی در بازار کار برخوردار شود. طبق آمار رسمی در استرالیا، مدت زمان بیکاری تا دریافت شغل بین تازه واردین از 8 تا 12 ماه است که برای افرادی که از کشورهای غیر انگلیسی زبان می آیند این مدت بیشتر است.
9- چه مواردی می تواند مدت زمان بیکاری را برای تازه واردین کاهش دهد؟
1- تسلط خوب در زبان انگلیسی.
2- کسب گواهینامه و مدارک مخصوص در برخی از رشته ها از قبیل پرستاری، پزشکی و ...
3- داشتن اطلاعات قبلی خوب از وضعیت فرهنگی , جغرافیایی و اقتصادی در استرالیا بخصوص چشم انداز مشاغل مختلف در این کشور و همچنین راهنمایی و پشتیبانی خوب در این کشور.
10- آیا یک نفر می تواند برای بیشتر از یک نوع ویزا برای کار و اقامت در استرالیا اقدام کند؟
بلی، ولی باید توجه داشت که در آن واحد یک شخص نمی تواند بیش از یک نوع ویزا باشد.

ویزای کار استرالیا (Work Permit).
 
1- ویزای کار با ویزای کار و تعطیلات چه تفاوت اساسی دارد؟
مهم ترین مورد:برای دریافت ویزای کار (Work permit ) متقاضی بایستی کارفرما داشته باشد حال آنکه در ویزای کار و تعطیلات داشتن کارفرما الزامی نیست. باقی موارد اختلاف را از تطبیق این دو ویزا در بخش کار و زندگی در استرالیا می توانید مشاهده نمایید
2- مدت این ویزا چه مقدار زمان است؟
از 3 ماه تا 4 سال میتواند بسته به مدت ذکر شده در قرارداد کار متفاوت باشد.
3- خانواده دارنده این ویزا می تواند متقاضی را همراهی نماید؟
بله، همسر و فرزندان هم می توانند با متقاضی به استرالیا آمده و حق کار و تحصیل را در استرالیا دارا هستند (تا زمانی که ویزای متقاضی اصلی اعتبار دارد ).
4- هدف دولت استرالیا از اعطای این ویزا چیست؟
پاسخ مثبت به کارفرمایان در پر کردن فرصتهای شغلی که با نیروی انسانی موجودر کشور قابل تامین نیست.
5- آیا برای دریافت این ویزا محدودیت سنی وجود دارد؟
خیر, انتخاب با کارفرماست.
6- آیا تمدید این ویزا محدودیتی دارد؟
دارنده این ویزا می تواند به دفعات نامحدود با کارفرمای اولیه خود یا با کارفرمایان جدید در خاک استرالیا این ویزا را تمدید و یا تجدید نماید.
7- آیا دارنده ویزا می تواند بنا به دلخواه خود با هرکارفرمایی که مایل بود کار کند؟
خیر، این ویزا برای یک مدت مشخص و کارفرمای مشخص صادر میشود. اگر متقاضی بعد از ورود به استرالیا مایل به تعویض کارفرمای خود باشد بایستی درخواست مجدد با کارفرمای جدید ارائه نماید.
8- آیا داشتن این ویزا امتیازی برای اقامت دایم نیروهای متخصص محسوب میشود؟
بلی، اگر کارهای انجام شده با این ویزا با شغل انتخابی توسط متقاضی مرتبط باشد به عنوان سوابق کار مرتبط و تخصصی از متقاضی پذیرفته شده و زمینه ارزیابی مهارتی متقاضی را تسهیل می نماید.
9- آیا هر کارفرمایی در استرالیا می تواند متقاضی استخدام نیروی کار خارجی باشد؟
خیر، فقط به کارفرمایانی که گردش مالی و توانایی خوبی در کسب و کار خود را داشته باشند چنین اجازه ای داده می شود که آن هم روال اداری خاص خود را دارد.
10- آیا داشتن مدرک IELTS برای دریافت این نوع ویزا الزامی است؟
خیر، داشتن مدرک IELTS جزؤ شروط دریافت این ویزا نمی باشد ولی بدیهی است که کارفر مایان در استرالیا به هیچ عنوان sponsor افرادی که به زبان انگلیسی توانایی نداشته باشند نمی شود.

اقامت دائم کانادا
 
1- هدف کشور کانادا از دادن اقامت به نیروهای متخصص خارجی چیست؟
ورود نیروهای متخصص و تحصیل کرده و با تجربه از سراسر دنیا برای شرکت در بازار کار این کشور و تقویت اقتصاد کشور کاناد.
2- برای کسب اقامت دائم کانادا چه مسیرهای اصلی وجود دارد؟
پنج گروه عمده شامل:
اقامت دائم نیروهای ماهر از نوع فدرالی Federal Skilled Worker class
نیروهای متخصص منطقه Quebec Quebec Skilled Worker
نام نویسی ایالتی (نیروهای ماهر) Provincial nominee
اقامت از گروه متقاضیان کسب و کار Business Class Applicant
اقامت فامیلی Family Class Applicant

3- برای اقامت دایم کانادا متقاضی به چه زبان خارجه ای بایستی مسلط باشد؟
انگلیسی یا فرانسه و یا هردو.
4- برای اثبات تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسه چه مدارکی مورد قبول است؟
برای اثبات تسلط به زبان انگلیسی مدارک IELTS و یا CELPIP و برای زبان فرانسه داشتن مدرک TEF البته با کسب امتیازات مربوطه.
5- حداقل شرایطی که برای کسب اقامت دائم کانادا از نوع فدرالی لازم است چه مواردی است؟
حداقل داشتن یکسال سابقه کار است که:
اولا" در 10 سال گذشته روی داده باشد.
ثانیا" مهارت متقاضی از نوع 0 و یا سطح A و یا B از لیست مشاغل باشد (NOC).
6- منظور از لیست مشاغل (NOC) چیست؟
این عبارت مخفف National Occupation Classification است که یک سیستم طبقه بندی از مشاغل کاناداست که در آن وظایف, مهارتها, شایستگی ها و ترتیبات کاری هر حرفه در بازار کار کانادا ذکر شده است.
7- کسب اقامت دایم کانادا برای نیروهای متخصص به ساپورت مالی هم نیازمند است؟
بلی، دولت کانادا به تازه واردین در این بخش هیچ کمک مالی نمی کند و متقاضی بایستی ثابت کند که حداقل مواردی که توسط دولت کانادا تعیین شده است بسته به تعداد اعضای خانواده را داراست. توضیحات کامل آن در بخش دریافت اقامت کانادا آمده است.
8- برای کسب اقامت دایم کانادا از طریق فدرالی برای نیروهای متخصص سیستم امتیازی هم وجود دارد؟
بلی، بعد از توفیق در شرو ط سابقه کار و ساپورت مالی ، بر اساس فاکتورهای سطح تحصیلات، توانایی زبان، سوابق کار، سن، سوابق کار در کشور کانادا و شرایط خاص که توضیحات آن در بخش اقامت دائم کانادا آمده است.
9- اقامت دائم نیروهای ماهر از نوع ایالتی چه حسنی نسبت به نوع فدرالی دارد؟
شاید تنها و مهم ترین امتیاز آن سرعت عمل آن است . در نوع ایالتی بین 3 تا 5 سال طول می کشد.
10- داشتن وکیل یا مشاور برای دریافت اقامت دائم کانادا اجباری است؟
خیر، نه در پذیرش پرونده و نه در سرعت رسیدگی به آن . ولی بایستی بدانید قوانین مهاجرتی مدام در حال تغییر هستند و کسب راهنمایی درانتخاب روشی مناسب و مطمئن با کمترین نقص به منظور سرعت دهی به رسیدگی پرونده از جمله مزایای داشتن وکیل قانونی و یا مشاور صاحب اطلاع می باشد.

ویزای کار کانادا
 

در مواردی که کارفرمایان در کشور کانادا نتوانند نیروهای مورد نیاز خود را از داخل کشور تامین کنند به آنان اجازه استخدام نیروی کار خارجی داده خواهد شد که در اغلب موارد استاندارد خاصی از نظر سطح تحصیلات و یا مهارتهای لازم از طرف دولت کانادا تعیین نمی شود و بیشتر نظر کارفرما در این خصوص اهمیت دارد. البته بسته به ایالت مورد نظر نیز ممکن تفاوتهای در سازماندهی و اجرای پروسه صدور ویزای کار وجود داشته باشد.اجازه کارهای صادر شده عموما" محدود بوده (بین1 تا 2 سال) و امکان تمدید آن هم وجود دارد.داشتن سابقه کار در کشور کانادا می تواند به پروسه دریافت اقامت دایم برای نیروهای متخصص کمک نماید.

پروژه کار و تحصیل پزشک عمومی در آلمان
 
1- آیا پزشکان متخصص هم می توانند در این پروژه شرکت نمایند؟
بلی, البته برای پیدا شدن زمینه های کار پزشکان متخصص در کشور آلمان در حال بررسی و تحقیق هستیم ولی اگر یک پزشک متخصص مایل باشد که در قالب این پروژه قرار گیرد امکان آن فراهم است.
2- متقاضیان متاهل برای گذراندن دوره کارآموزی و امتحان ارزش مساوی می توانند خانواده خود را به کشور آلمان بیاورند؟
بلی، به شرط ارائه تضمین های مالی کافی که متقاضی در این مدت می تواند مخارج خانواده خود را در آلمان تقبل کند.
3- این پروژ می تواند به پزشکان عمومی ایرانی کمک نماید که تخصص خود را از کشور آلمان دریافت نمایند؟
بلی، مسیر گرفتن تخصص در کشور آلمان از همین شیوه تبعیت می کند.
4- امتحان ارزش مساوی شامل چه مواردی است و به چه شیوه برگزار میشود؟
امتحان شفاهی بوده و در گروههای چهار یا پنج نفره صورت می گیرد و موارد آن شامل : پزشکی داخلی و جراحی و همینطور سوالات عمومی پزشکی مثل Toxicology و Pharmacology می باشد. در این امتحان بیشتر جنبه عملی دانش پزشکی در نظر گرفته می شود که انتظار میرود یک پزشک به آنان تسلط داشته باشد.
5- این امتحان دارای چه ارزشی در کشور آلمان می باشد؟
امتحان ارزش مساوی برابر امتحان دولتی پزشکی در آلمان است (فوق لیسانس). براي اينكه پزشكان عمومي خارج از اتحاديه اروپا بتوانند مجوز كار پزشكي در آلمان دريافت نمايند بايستي مدرك پزشكي خود را از مسير اين امتحان درآلمان تطبيق دهند. در برخي از ايالتها در ابتدا پيشنهاد اين كار توسط برد پزشكي ايالت داده ميشود و در برخي ديگر از ايالتها ممكن است اين مسئله به تعويق بيافتد.
6- شرايط لازم براي اقدام در اين زمينه چيست؟
مراحل و شرايط لازم در قسمت مربوط به خود در سايت با توضيحات كامل آمده است.
7- آيا امكان دريافت اطلاعات بيشتر در اين خصوص از طريق مؤسسة شما فراهم است؟
بلي. بعد از مطالعه موارد اعلام شده در سايت، در صورت نياز به راهنمايي و كسب اطلاعات بيشتر مي توانيد با مؤسسة تماس گرفته و درخواست وقت مشاوره (حضوري يا تلفني) بنماييد.
8- سابقه مؤسسة شما در اين زمينه چيست و از چه مسيرهايي كار خودرا پيگيري مي نمايد؟
مؤسسة كاريابي بين المللي پارس داراي مجوز رسمي فعاليت در زمينه اعزام نيروي كار به خارج از كشور بوده و از سوي وزارت كار ايران به عنوان نماينده رسمي كشور براي پيگيري امور كاري ايرانيان در آلمان ماموريت پيدا نموده است. اين مؤسسه تنها مركزي است كه تا كنون در كشور موفق گرديده براي پزشكان ايراني علاوه بر دريافت پذيرش تخصصي، پذيرش كاري منجر به عقد قرارداد كاردر بيمارستانهاي آلماني دريافت نمايد كه تمامي مستندات و گزارشات آن نزد اداره كل هدايت نيروي كار در وزارت كار ايران موجود مي باشد.2 دفتر نمايندگي در شهرهاي هانوفر و برلين و همچنين تعدادي از آژانسهاي تخصصي پزشكي در آلمان شبكه هاي همكار اين مؤسسه در آلمان بوده و به پيگيري پرونده ها كمك مي نمايند.
9- مؤسسه شما در مشهد مستقر شده است. آيا شعبه ديگري در ساير شهرهاي كشور دارد؟
خير. اما تعدادي از دفاتر كاريابي بين المللي داراي مجوز در برخي از شهرها همچون تهران جهت شناسايي و معرفي متقاضيان با اين مؤسسة همكاري مي نمايند. امكان برگزاري جلسات مشاوره حضوري و تخصصي براي شهروندان تهراني در محل دفاتر برخي از همكاران فراهم است كه اطلاعات و مراحل آن در زمان مقتضي به اطلاع متقاضيان خواهد رسيد.