مقدمه

داشتن معدل و رزومه خوب و همچنين مهارت زبان انگليسي به همراه تمكن مالي از جمله شرايط لازم براي دريافت پذيرش و تحصيل در كانادا است. تحصیل در مقطع لیسانس معمولا ۳ تا ۴ سال زمان می برد و نياز به مدرك آيلتس در سطح حداقل 6 را دارد و تحصیل در مقطع فوق لیسانس و دکتری به مدرک آيلتس حداقل ۵/۶ نیاز دارد.

از نکات مثبت تحصیل در دانشگاههای کانادا برای دانشجویان ایرانی، امكان اخذ اقامت دائم بعد از تحصیل در آن کشور میباشد. امكان اخذ پذيرش در رشته هاي مختلف به همراه امكان دريافت ويزا در صورت اوكي بودن شرايط متقاضيان از كشور كانادا از جمله موارد قابل توجه است.

چرا تحصيل در كانادا

  • کیفیت بالاي سسيستم آموزشي همراه با تكنولوژي پيشرفته و رنكينگ هاي خوب بين المللي .
  • پايين تر بودن هزينه تحصيل نسبت به كشورهايي هچمون آمريكا و انگليس.
  • اعتبار مدارك تحصيلي در ساير كشورهاي دنيا.
  • كشور چند فرهنگي با امنيت بالاي زندگي اجتماعي.
  • اجازه كار در حين تحصيل و امكان اجازه اقامت و كار در كانادا پس از پايان تحصيلات.
  • امكان دريافت بورسهاي تحصيلي در مقاطع ارشد و دكترا.

براي قرار گيري موفقيت آميز در برنامه كار و اقامت كانادا از طريق تحصيل مانند ساير كشورهاي معتبر دنيا:

  • اولاً متقاضيان بايستي با شرايط لازم براي ورود به اين برنامه و پروسه اي كه در پيش خواهند داشت كاملا آشنا شوند.
  • دوماً يك ارزيابي و برآوردي از امكانات و توانايي هاي خودشان داشته باشند كه آيا در يك بازه زماني مثلا حداكثر 2 ساله امكان اوكي كردن شرايط اعلام شده رو دارند يا خير؟
  • سوماً ( در صورت پاسخ مثبت مورد بالا) با داشتن يك برنامه مناسب و زمانبندي شده نسبت به كسب شرايط لازم اقدام نمايند.

در انتخاب رشته تحصيلي هم موارد مختلفي قابل بررسي است از جمله:

  • بك گراند تحصيلي و كاري متقاضي در كشور ايران
  • علايق فردي
  • بازار كار كشور كانادا

خدمات قابل ارائه به متقاضيان تحصيل در كانادا با هزينه شخصي و يا بورس تحصيلي

  • ارزيابي شرايط متقاضيان براي ورود به اين برنامه، تشريح ضرورتهاي لازم در اخذ پذيرش و ويزاي تحصيلي و همچنين مدارك مورد نياز در هر مرحله.
  • تهيه نقشه راه (Action Plan) و دستور العمل اقدام همراه با پيشنهاد مسير (Study Pathway) براي متقاضيان (انتخاب رشته، مقطع و دانشگاه) بسته به شرايط بازار كار كانادا و همچنين شرايط اختصاصي هر متقاضي بطوريكه علاوه بر موفقيت در دريافت ويزاي تحصيلي، تضمين كننده كار و اقامت متقاضيان پس از اتمام تحصيلات در اين كشور باشد.
  • كمك به آماده سازي آندسته از متقاضياني كه در حال حاضر شرايط لازم براي اقدام را ندارند اما در يك بازه زماني حداكثر 2 ساله امكان كسب شرايط را خواهند داشت.
  • كمك به متقاضيان در تكميل فرمهاي تقاضا و جمع آوري مدارك در هر مرحله.
  • پشتيباني از متقاضيان در كسب مهارت زبان انگليسي و دريافت مدرك IELTS بصورت خصوصي و Self Study از طريق دريافت برنامه و برگزاري جلسات پشتيباني بصورت آنلاين.

با مديريت و پيگيري مهندس حميد قدمگاهي با بيش از ده سال سابقه تخصصي در امور مرتبط با تخصص و تحصيل در استراليا

در صورت تمايل جهت دريافت خدمات و قرار گيري در برنامه هاي معرفي شده ميتوانيد فرم ارزيابي را تكميل نموده و یا اينكه با مؤسسة ‌تماس بگيريد.